3 в 1 e добра комбинация и в интериора

June 30, 2016 10:47 2995

 

Това са втория и третия интериорен проект, които проектирахме за един и същ клиент. Не се случва често един собственик да използва няколко пъти услугата дизайн, но когато това се случи и той се обърне пак към нас, ние сме наистина много доволни. Първият обект, на който правихме дизайн беше интересна студентска квартира в Стара Загора. Най-долу може да разгледате част от този проект, ето и линк към целия интериор.

 

Следващите два проекта, които ни възложиха са крайградска вила и апартамент в Сливен.

 

Ето първо вилата. Тя представлява монолитна стоманобетонна едноетажна сграда с тухлени стени, със скатен покрив, който няма да се използва.

 

Като стил търсехме съвременен интeриор с български мотиви. В кухнята като гръб сме изполвали плочки the carpets of chiprovtsi от sharka.eu, друг български елемент е чипровския килим пред дивана в дневната. Тази ромбоидна форма е развита и при мебелите, като дръжки за отваряне на шкафовете в кухнята.

 

Наложи се да направим преразпределение, защото трябваше да има 4 спални - родителска, гостна и две детски. След вариантите, които обсъдихме с клиентите решхме да използваме гаража за две спални. Едната детска стая е за момиче и е с конструкция за балдахин, като отзад е с етажерки за библиотека. Столовете за трапезарията са по наш дизайн.

 

Дневна

 

image image image image

 

Спални

 

image image image image   

 

Разпределение

 

image 

 

Апартамент в Сливен.

 

Това ще е градското жилище на семейството и трябваше да има 3 спални. За да се случи, направихме ново преразпределение. Дневната я разделихме на две детски стаи, а едната спалня я обединихме с кухнята и така се получи дневна с кухня и трапезария. Стаята на момичето е с леко винтидж излъчване, а за момчешката измислихме тапет по наш дизайн.

 

Дневна

 

image image 

 

Спални

 

image image image image 

 

Разпределение

 

image 

 

Дизайн на студентска квартира. Това е първият интериорен проект на нашия клиент.

 

image image image image