Нощно парти в бар Bizone

February 15, 2013 10:36 920


Когато проектирахме интериора на бар Bizone в Каварна основно изискване беше той да може да функционира като дневен и нощен бар. Решихме лично да посетим бар Bizone за нощно парти.

Цялото заведение се върти около барът и за това той трябваше да най-интересен. Лицето на бара е прорязано с начупени линии, които са със скрито осветление, което променя цвета си. Над бара има опънат светещ таван, който също променя цвета си. Осветлението в останалата част от помещението е приглушено и така бара изпъква много впечетляващо. Осветеното от луни стълбище, което води към тоалетната заедно със стъклената преграда, на която е изписан фрагмент от историята на Каварна изглежда много магнетично.

Може да разгледате проекта за интериорен дизайн на бар Bizone и снимки от неговото откриване. Ето и снимките, които направихме от нощно парти в бар Bizone.

интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар интериорен дизайн на бар

Не пропускайте ако ще ходите на Kavarna Rock 2013 да се отбиете за по едно-две-три-четири........тринайсет питиета в бар Bizone.


pinterest-9528c.html