Време за промяна

May 8, 2014 13:41 801

Време за промяна

От около месец работим по пълна промяна на сайта и блога ни. Още малко остава и ще можем да посрещаме клиенти и партньори в по-добър интериор в нета :) .

Доста козметични промени сме правили по сайта през годините и все отлагахме радикалната промяна, но ето че и нейното време дойде. Дизайнът ще изцяло нов и ще има много интересни изненади.

Официално ще представим услугата архитектурно проектиране, която предлагаме. Дори първият ни проект за архитектура на къща и дизайн на интериор е вече с разрешително за строеж и нещата вървят много добрее. Ще има много повече инфо със стартирането на новия сайт. Ще имаме и он-лайн магазин с продукти по изцяло наш дизайн, които всеки лесно и бързо ще може да си купи. Продуктовият дизайн е посоката, в която имаме сериозни планове и амбиции да се развиваме и тепърва ще се обогатява продуктовият ни асортимент.

Пълна промяна ще има и с логото ни. Идеята за логото е почти финализирана. Блогът ще продължи да си ни е нашата собствена медия, просто ще изглежда доста по-добре. Сайта, блога и магазина ще са адаптирани към различни мобилни устройства. Още малко и новия ни модел ще е готов... А екипът, който работи по дизайна е composity.compinterest-9528c.html