Банята трябва да функционира без проблем и да изглежда атрактивно

February 18, 2013 10:19 959

Банята да трябва функционира без проблем
Миналата седмица стартирахме поредица от 6 интервюта в сферата на дизайна и обзавеждането за баня заедно с приятелите ни от Юнитрейд Интернешънъл ЕООД, които са представители на Geberit и Hansgrohe. Първото интервю беше с тема: Каква е ползата от проектиране и дизайн в банята?

Днес темата е: Качественото обзавеждане в банята. По темата говори Елица Стоилова, която е маркетинг мениджър на Юнитрейд Интернешънъл ЕОО.

1. Представете се с няколко думи за читателите на Geberit, Hansgrohe и InDesign.


Името ми е Елица Стоилова и от няколко години за мен е удоволствие да работя с продуктите на Geberit и Hansgrohe в Юнитрейд Интернешънъл ЕООД. В Юнитрейд като официален представител на двете марки за България и съвместно с шоурумите за баня активно работя върху предствянето на качеството, функционалността и иновациите на тези продукти на крайния клиент.

2.Какво разбирате под "качествено обзавеждане за баня"?


Качествено обзавеждане за баня, за мен, включва продукти, които функционират без проблем, всеки път, когато се ползват. От друга страна създават комфорт (удобство) при и от ползването им, водоспестяеми са и изглеждат атрактивно. Когато използвам банята, по конкретно вграденото тоалетно казанче, бих искала при натискане на бутона да изтече настроеното количество вода, казанчето да се напълни отново за максимално кратко време, количеството вода да е достатъчно, за да почисти добре тоалетната чиния. Очаквам от смесителя да се активира лесно с плавно движение на ръкохватката, височината му да е подходяща, така че струята да не се разпръсква, но пък и да има спокоен достъп под чучура, елементите да се почистват лесно, всичко това, което притежават продуктите на Geberit и Hansgrohe.

3. Кои характеристики правят едно обзавеждане за баня качествено?


Усещането за сигурност - не изпитваш притеснение, че продуктите ще спрат да работят, спокойстие от възможностите за сервиз и наличие на резервни части, дори и след излизане на продукта от производство. Създават удобство и удовлетворение от ползването. Носят приятно усещане и емоци.

4. Какви са предимствата от качественото обзавеждане за баня?


Смятам, че основното и най-важно предимсто е клиентът да е доволен!

Следете и предстоящите интервюта със специалисти в обзавеждане на баня - Юнитрейд Интернешънъл ЕООД и специалистите в дизайн на баня - студио за интериорен дизайн INDESIGN.

Следващото интервю ще е за малките бани. Ще се радваме за споделите Какво за вас е качествено обзаведена баня?


pinterest-9528c.html