В студио INDESIGN си търсим колега интериорен дизайнер

April 15, 2013 14:05 573

търсим си колега интериорен дизайнер

Имаме нужда от интериорен дизайнер, който да се присъедини към нашия екипа.

В дизайнът се влагат много емоции и затова е важно да си допаднем като стил и начин на работа. От сайта може да разгледате нашите проекти за да видите в какъв стил проектираме. Искаме да ви споделим малко повече за нашия начин на работа и как работим.

Проектираме жилищни и обществени пространства. За нас е важна добрата комуникация с клиентите, защото проектирането на един интериор отнема от 2 до 3 месеца, а последващата реализация още 3-4-5 месеца. През цялото това време дизайнера и клиента общуват активно и от доброто разбирателство между тях зависи крайния резултат. Стремим се да предлагаме функционални решения на клиентите спрямо особеностите на тяхното пространство и изискванията им. Държим на адекватното подбиране на реални продукти в интериорния проект за конкретния клиент. Това е важно, защото всеки интериорен проект се прави за да се реализира.

Доброто визуализиране и представяне на интериорния проект е от значение, защото благодарение на тях обясняваме идеите си на клентите. Проектираме на AutoCAD и визуализараме с 3ds max с V-Ray.

Познаването на различните материалите и предишен опит в дизайна са предимство. Желанито за развитие в продуктовия дизайн също е предимство, защото това е насока в която искаме да се развиваме.

Нещо важно. Търсим си колега с позитивното мислене, с който ще ни е приятно да работим (и на него с нас ) и да има чувство за хумор. Дано харесва подобна на нашата музика, защото такава звучи в офиса и ще продължим да я слушаме .

Представяме си колегата дизайнер по следния начин: зареден с много желание за работа, пълен с идеи (колкото по-луди, толкова по-добре), вярва в тях, иска да ги реализира и търси възможност за развитие. Ние ще му предложим точно това: възможност за развитие в областта на дизайна и споделяне на нашия опит. Работим по проекти в цялата страана, но офисът ни е във Варна и работното място е за този град.

Ако се интересувате от дизайн и искате да се присъедините към нашия екип, моля, изпратете ни автобиография и портфолио на следния майл: stefan.rusev@indesign.bg


pinterest-9528c.html