Бяла реализация

April 11, 2013 12:33 507


Реализацията на белия интериор доста напредна и е време да ви покажем до къде сме стигнали. Доста работа свършихме и от снимките това може да се види. Първо нека ви припомним самия интериор.

Имаше доста разбиване на стени за да се получи желантоо преразпределение. Ел и ВИК изводите са изведени, гипсокартона е монтиран. В банята има още малко работа, профилите за опънатия таван са поставени и скоро ще имаме светещ опънат таван. В този интериор всичко е в бяло, дори дограмата ще се боядиса в бяло. Единственото нещо, което няма да е бяло е естествения паркет, който ще е дъб.

Паркетът е складиран близо до вратата на терасата и скоро ще се монитра. Чакаме мебелите да се произведат и когато те се монтират вече ще придобие много по-ясни очертания. Като цяло мръсните дейности почти са приключили и предстои красивата трансформация. Когато се монтират мебелите и паркета ще публикуваме още снимки.

реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор реализация на интериор


pinterest-9528c.html