Снимки от строежа на първия ни архитектурен проект за къща

September 16, 2014 11:51 1328


Нали знаете, че предлагаме и архитектурно проектиране? Ако не сте разбрали, че вече проектираме и къщи, научете повече от горния линк. Предимството, което ние можем да ви предложим е свързано с обединение на услугите на архитект и дизайнер, които да проектират заедно екстериора и интериора на къща. От досегашния ни опит в интериорния дизайн сме разбрали, че най-пълната възможна свобода при проектиране на жилищно пространство е когато архитект и интериорен дизайнер работят заедно в екип по цялостен проект на къща.

Можем да разработим цялостен проект за архитектура и интериор на къща, като ви предложим по него да работят архитект и интериорен дизайнер, които са част от студио INDESIGN. Това е най-пълната възможна свобода при проектиране на жилищно пространство.

Скоро ви показахме първия ни архитектурен проект на еднофамилна къща в с. Долна Диканя, при който ние проектирахме екстериора и интериора. Екипът, който работи по този проект са: архитект Галя Борисова и дизайнер Николай Ников.

С голямо удоволствие ви показваме снимки от строежа на къщата, който сериозно напредва.picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture picture

Ще проследим целия процес по реализацията на къщата - от строежа до интериора.


pinterest-9528c.html