Интериорен проект на младежко жилище

July 8, 2013 12:50 1121


Апартаментът се намира във Варна и вкючва дневна с кухня и трапезария, спалня, антре и баня, има и втора спалня, но тя не е част от интериорния проект. Проектът е за двама млади души и това си личи ясно от самия дизайн. Характерното този интериор е изчистения дизайн, белия фон във всички помещения (без антрето) и еднаквата настилка - паркет.

В дневната естествените декори като каменната облицовка, паркета и някои от рафтчетата изпъкват много красиво на белия фон. А останалите бели елементи кухня, мека мебел, осветителни тела, маса и столове, щори като че ли потъват в стените и не натоварват погледа. В тази бяла картинка трите ярко зелени петна (гърба на кухнята от лакобел с флорален мотив, бар стола и двата парвоъгълника на бар плота) правят интериора много свежи жив. Получи се едно помещение изпълнено с много младежки дух, свобода и живот.

интериорен проект на младежко жилище интериорен проект на младежко жилище интериорен проект на младежко жилище интериорен проект на младежко жилище интериорен проект на младежко жилище

Спалнята е много светла и ефирна, дори самото легло е във въздуха . А светло синята стена над леглото придава морско усещане. Всичко останало в тази стая е бяло .

интериорен проект на младежко жилище интериорен проект на младежко жилище интериорен проект на младежко жилище

Проектът на банята показва как само с интересни плочки може да се направи това помещение различно. Плочките са цветни и 8 различни вида, наподобяват комикс и правят банята цветна и жива.

интериорен проект на младежко жилище интериорен проект на младежко жилище интериорен проект на младежко жилище

Тук всяко свободно място е използвано за шкафоев за съхранение.

интериорен проект на младежко жилище интериорен проект на младежко жилище

Разпределение на апартамента

интериорен проект на младежко жилище


pinterest-9528c.html