Весела Коледа и щастливо посрещане на новата 2014

December 19, 2013 17:06 602

Остават още няколко работни дни до края на 2013 г. или както китайците я наричат годината на Черната Водна Змия. Според техния календар следващата 2014 ще е годината на Синия Дървен Кон. Какво ни вещае Синият Кон?

За нас българите би трябвало 2014 да е успешна година, защото ние вярваме че Коня е свещено животно, което ни закриля и ни дава сили. Конят е символ на пътешествениците, новаторите, търсещите и откривателите в живота и в бизнеса.

През новата година успех ще имат смелите и устремени напред хора, които няма да се страхуват да опитват нови неща и да променят установените правила и норми. В този ред на мисли съвременните откриватели са дизайнерите, следователно 2014 година ще е годината на дизайнерите. Така, че очаквайте от нас много нови неща.

Замислили сме доста интересни проекти, някои по които вече работим и скоро ще ги обявим, а други ще започнем в началото на новата година. Продължаваме смело напред към нови успехи, така че следвайте ни. Няма да съжалявате.

Ето и едно предложение от народния поет и проф. Донев за весело изкарване на празниците: "За прост човек - голям подарък, за умен човек - може и без подарък, за лош човек - коте!"


Ние екипа на студио INDESIGN, Стефан, Николай, Галя и Николета ви пожелаваме весело посрещане на коледните и новогодишни празници. И не забравяйте, суетата е лош съветник не само в дизайна, но и в живота. Бъдете щастливи!


pinterest-9528c.html