Спомен за вино от еносиасти

November 26, 2013 18:23 735


Спомен за вино от еносиасти
Ако обичате виното няма начин да не сте попадали на enosiasti.bg. В сайта има богата информация за винената култура и всеки интересуваш се по темата може да открие много любопитни винени истории. Лично на мен любимите ми истории са гостуванията им на различни винарски изби в страната и личните впечатления, които те споделят заедно със снимки, които те са направили. След тези разкази избата вече не е фирма за продажба на бутилки с вино, а екип от хора с еднаква философия към живота и правенето на вино.

По време на изложението СИХРЕ имахме възможност да се срещнем с Елена Нейкова и да и покажем стелажите за вино от палети. Тя ги хареса и от вчера има история за стелажите публикувана в техния сайт. Еносиастите имат он-лайн магазин за аксесоари за вино, от където може да се поръчат и стелажите.

Много ни е приятно, че ценителите на вино, каквито са екипа на enosiasti.bg оцениха идеята ни за стелаж, предназначен за различно представяне на вино. При желание стелажите могат да се брандират и тунинговат според изискванията на конкретен клиент. Инетерес да има..

Благодарности към Елена за представянето в техния сайт, за хубавите думи и за подкрепата. Четете, пийте хубаво вино и бъдете различни. Вече знаете как.


pinterest-9528c.html