Защо да използваме вградени казанчета и душове в банята?

March 18, 2013 08:59 1589

Защо да използваме вградени казанчета и душове в банята?
Продължаваме с четвъртото интервю на тема обзавеждане и дизайн за бани. Това е съвместната ни инициатива с колегите от Юнитрейд Интернешънъл, с която искаме да ви обясним как да превърнете банята от функционално помещение в място за удоволствие и разпускане.

1. Здравей Иво. Представи се с няколко думи за читателите.


Здравейте, казвам се Ивайло Йотов и от седем години съм Инженер по Продажбите в Юнитрейд, като работата ми е основно свързана с продажбите на тръбни системи на Geberit – тръби за водопровод и за вътрешно сградна канализация, както и вакуумната отводнителна система Geberit Pluvia.

2. Какви са основните качества на вградените елементи (вградени казанчета и душове) в обзавеждането за баня?

Качествата, които бих потърсил при вградените елементи за баня са само няколко – надеждност, функционалност и разбира се дизайн.

3. Защо да изберем вградено казанче?


Защото днешните казанчета са наистина качествени като експлоатация, а дават голяма възможност за развихряне на фантазията по отношение на индивидуалния дизайн на банята. Чисто визуално, когато се използват вградени казанчета банята се „разширява” благодарение на това, че целия под остава свободен. Да не говорим за по-бързото почистване.

4. Какви са ползите от вградените казанчета?


Ами ... поне за мен това е най-съвременното решение за обзавеждане на баня, дава голяма свобода и предлага решение за абсолютно всяка ситуация – тухлена стена, панел, гипсокартонена стена, монтаж на специфична позиция. Ако търсим още ползи ... икономичност, колкото и несериозно да звучи. Усилията на иновационния отдел на Geberit са носочени именно към това, да осигурят качественото „промиване” с минимално количесво вода, като въпреки това оставят настройките на промивния механизъм на самия клиент ... въпрос на личен избор. Хубаво е все пак да мислим и за спестяване на питейната вода.

5. Какви са ползите от вградените смесители и елементи за душове?


Пълен комфорт в банята ... няма излишни елементи, всичко е зад стената, големи възможности за „индивидуализиране” на банята, същевременно напълно надеждна експлоатация. Трябва да си призная, че тук говоря за елементите за вграждане от реномирани производители каквито са Geberit и Hansgrohe, комании които не правят компромис с качеството на предлаганите продукти.

6. Пожелания за читателите


Бъдете здрави, продължавайте да мечтаете и ... позволете на мечтите да се сбъдват. Следваща тема, по която този път ние ще говорим е за цветовете в банята. Очаквайте скоро нашето мнение по този въпрос.


pinterest-9528c.html