Интериорен дизайн на апартамент с обща площ 41,23 м2

September 18, 2012 10:54 732


Този апартамент ще се използва като втори дом и се намира във Варна. Това, че ще е ваканционно жилище и близостта до морето предопределиха дизайна на интериора.

Най-важното нещо беше, че успяхме да обединим дневната, спалнята и антрето. Така се получи едно голямо отворено помещение и вече имахме възможността реализираме идеите си. Клиентите искаха максимално изчистен интериор, с минимални мебели и всичко да е в бяло.

Стените и тавана са бели, мебелите са бял мат, ключовете и контактите също са бели, бели щори, бели уреди, бял опънат светещ тават с лед лента, само настилката е естествен дъб за акцент.

Спалнята може да се отделя от останалото пространство чрез плъзгаща се врата, посредством вградена релса в тавана.

Интересно решение е острова, който е с размер 1,6 м. х 1,6 м. В него има изведена вода и освен мивка има вградени миялна и пералня. Под острова може да с прибира масата за хранене с размери 1,2 м. х 1,2 м., когато няма нужда от нея. Интересно решение е гардеробът, който отделя спалнята от антрето и дневната. Той е използваем от двете страни - половината от спалнята, а другата половина от антрето.

Друго функционално решение чрез, което успяхме да спестим място в банята е мястото на бойлера. Той е вграден в стената и ще се обслужва от средния шкаф в дневната до ТВ. Масичката за кафе е от два палета и стъкло.

Дневна

интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна

Спалня

интериорен дизайн на спалня интериорен дизайн на спалня

Баня

интериорен дизайн на баня интериорен дизайн на баня интериорен дизайн на баня интериорне дизайн на баня интериорен дизайн на баня

Аранжировка преди проекта

аранжировка преди проекта

Аранжировка след проекта

аранжировка след проекта


pinterest-9528c.html