Търсим майстори подизпълнители

April 26, 2013 12:07 476

Търсим майстори подизпълнители
Разширяваме екипа си от майстори подизпълнители, с които реализираме нашите интериорни проекти. Търсим технически грамотни майстори за довършителни строително-ремонтни дейности.

Важно е да са отговорни и дисциплинирани. От първостепенно значение е качеството на работата. Използват се качествени материали и държим много на качественото изпълнение. Ние издаваме техническата документация за интериорния проект, по която след това се работи и се извършва самата реализация. От наша страна е авторския и техническия надзор по време на целия процес. Ние носим отговорността пред клиентите и затова е важно да имаме доверие на нашите подизпълнители и да можем да разчитаме на тях.

Опитът и познаването на материалите са задължителни. Предпочитаме мaйсторите да са специализирани в 1 или 2 области, но да са добри в тях, отколкото да могат да правят всичко, но на посредствено ниво. Вярваме, че всеки трябва да е специалист в едно нещо и наистина да е добър в него.

Става въпрос за работа във Варна, защото обектите ни са основно в този град. Желанието ни е да изградим дългосрочни и взаимоизгодни партньорски взаимоотношения. Ако и вие търсите такава възможност да развитие, свържете се с нас по майл или телефон, както ви е по-удобно: stefan.rusev@indesign.bg 0878 917 815


pinterest-9528c.html