И пак да я счупите, пак ще я поправим!

February 13, 2014 18:08 536


И пак да я счупите, пак ще я поправим! А ако не можем ще измислим нова.

Началото на зимата правихме преустройство на офиса и за маса Spirala не можахме да намерим място. Изнесохме я пред офиса. Докато се чудехме дали да я занесем в Морската Градина в някое скътано ъгълче и да сложим 4 бири и да зарадваме някои студенти забелязахме, че хората в квартала откриха как да я използват.

И млади и стари спираха да си починат на нея докато се прибират след работа или на връщане от разходка. До офиса ни има аптека и доста възрастни хора я използваха за пейка докато чакаха. Така решихме да я оставим хората да си я използват, кой както реши и на кой както му е полезна.

До тук добре, нали? Няколко пъти обаче я намирахме обърната или захвърляна на поляната пред офиса. Докато една сутрин малко след Нова година като дойдохме на работа видяхме, че масата е счупена. А тя е доста здрава, бая удряне и блъскане е паднало докато я счупят. Така изглеждаше когато я изнесохме пред офиса:

Кафе маса Spirala Кафе маса Spirala Кафе маса Spirala Кафе маса Spirala

А така я намерихме след Нова Година:

маса  Spirala счупена маса  Spirala счупена маса  Spirala счупена маса  Spirala счупена

Снега малко забави ремонтирането на масата и тази седмица като се стопи я поправихме.Влагата и студа доста я бяха повредили, но мисля, че ще може още доста време издържи, ако не я атакуват вандалите от квартала.

маса Spirala поправена маса Spirala поправена маса Spirala поправена маса Spirala поправена

Като се замисля колко много усиля на някой или на някои са отишли на вятъра, ей тъй за нищо, без да доведат до нищо хубаво или красиво, а иначе само се оплакваме от всичко около нас, че било гадно и сиво....

Ако всеки реши да вложи малка част от своите усилия за нещо хубаво и красиво със сигурност ще се почувства по-добре, а и доста хора около него ще го оценят. Ама все чакаме друг някой друг да го направи. Не чакайте, направете го вие. Повярвайте ни, ще ви хареса ;) . Който чул - чул, който разбрал - разбрал. И пак да я счупите, пак ще я поправим! А ако не можем ще измислим нова.pinterest-9528c.html