Всяко зло за добро

April 8, 2014 15:38 669

Скоро ви разказахме историята на една масичка, по наш дизайн, която оставихме пред нашия офис. Ето продължението. Новините са две: добра и лоша. Но първо малко въведение за историята. В началото на зимата една маса маса я изнесохме уж за малко пред офиса докато и намерим ново мястенце. Но забелязахме, че много от преминаващите хора намират свое си приложение на масата. И така решихем да я оставим, па и да видим до колко ще издържи на българската търпимост (а уж била голяма) да не се оставят безстопанствени неща и да ги поглъща. Така изглеждаше масата, когато я изнесохме пред офиса:

Кафе маса Spirala Кафе маса Spirala Кафе маса Spirala Кафе маса Spirala

А така я намерихме малко след Нова Година:

маса  Spirala счупена маса  Spirala счупена маса  Spirala счупена маса  Spirala счупена

А тук е сковахме и възродихме отново. Не беше най-перфеектният ремонт, но от влагата бяха се надули счупените части и вече не си пасваха добре. Въпреки това я изправихме отново

маса Spirala поправена маса Spirala поправена маса Spirala поправена маса Spirala поправена

На 13 февруари 2014 в блога оставих коментар: "да видим до кога ще издържи на Халите в Чайка :) ". Отговорът е, че масичката издържа малко повече от месец от втория си живот, в който не пречеше на никой, а даже беше доста полезна . Просто една сутрин я нямаше. Някой я беше взел. Обиколихме квартала, но я нямаше, защото предположихме, че "млади напращели от сила носорогчета" са я захвърлили, но не я открихме.

маса Spirala - открадната

И така лошата новина е, че откраднаха масата. А добрата е, че на нейно място ще направим нещо ново, което сме замислили и, което е доста по-голямо от маса и ще е доста по-полезно от нея.

Всяко зло за добро. Така ни дадохте възможност и идея да измислим нещо много по-красиво и вярваме много по-полезно за хората от квартала. А за българската търпимост към чуждия труд знаем, че ще се стопи като пролетна слана при изгрев . Но съм сигурен, че ще измислим отново нещо друго . Живота е скапан, но само скапаняците се скапват, а хубавите хора продължават да правят хубави неща . Скоро ще пуснем инфо и снимки от реализираната ни идея.


pinterest-9528c.html