Снимки от откриването на бар Bizone

February 4, 2013 14:27 769


Най-приятният момент когато проектираме интериор на заведение е да ни поканят на откриването. Когато собственици ни посрещнат усмихнати и заведението е пълно с хора тогава разбираме, че нашата работата си е струвала и е довела до положителна промяна.

Жилищните интериори са много по-лични и е важно самите собственици да харесат своя проект, който често не допада на други хора. Докато при обществените проекти нещата са по-открити и трябва да се проектира интериор, който да се харесва на определена група от хора. Затова заведенията са доста по-трудни за проектиране, но пък от друга страна работата е по-интересна и успеха е по-сладък. Някак си по-удовлетворяващо е чрез на дизайна да подобриш живота на повече хора и да видиш усмивките им. В крайна сметка това е целта на дизайна - да направи живота на хората по-приятен и по-красив.

С голямо удоволствие искаме да ви покажем снимки от откриването на бар Bizone в Каварна. Ние проектирахме интериора и извършихме авторски надзор при реализацията на проекта. Мисля, че успяхме да изпълним изискванията на клиентите да е заведение за младите хора, да изглежда коренно различно от всички останали в града и да е модерно.

Най-трудната част от проекта беше да оползотворим подземно помещение, с което разполагаше заведението. Връзката с него беше само външна и трябваше да измислим решение да има вход отвътре. До сега се използваше за склад. Решението беше да премахнем тоалетната, която заемаше част от пространството в заведението и да я преместим на мястото на склада. Изградихме стълбище, което води до тоалетната и до още едно помещение, което ще е склад и малко работно място.

Интериорът е в морската тематика. Масите и столовете са проектирани от нас и идеята беше да наподобяват скелета на лодка или кораб. Направени са от шперплат.

Нямаше как камъка да не присъства в интериора, все пак става въпрос за Каварна.

Върху стъкления параван около стълбището изписахме фрагменти около историята на града. "Знаете ли, че градът е основан през V век пр.н.е. от гръцки колонисти и се е казвал Бизоне. Бил е важен търговски център и през втората половина на I век пр.н.е. при катастрофално земетресение се откъсва челната част на нос Чиракман и заедно с нея във водите на Черно море потъват и най-богатите жители на града."

Вече знаете

Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone Снимки от откриването на бар Bizone

Очаквайте скоро и снимки от нощното парти в бар Bizone .


pinterest-9528c.html