Цена за дървена модулна библиотека

July 12, 2016 16:45 2784

Цена за дървена модулна библиотека

 

Всеки има различно като големина място за съхранение на книги, а готовите библиотеки, които се продават са със стандартни размери и това съдадава неудобство при подреждане на книгите, и всеки ги къта в който ъгъл намери. Поставихме си за цел да създадем продукт, който да решава това неудобство по лесен, удобен и красив начин. Искахме всеки да може да оползотвори своето лично книгопространство. 

 

Решението, което измислихме е дървена модулна библиотека.

 

Дървената модулна библиотека дава възможност на всеки, който има много книги да си направи толкова голяма библиотека, колкто му е необходима. Според наличното пространство човек може да си поръча броя модули, които му трябват и да си създаде свое лично книгохранилище. Освен това библиотеката може да се разраства с времето с увеличаване броя на книгите ни. Това става бързо и лесно с добавяне на нови модули.

 

Основният модул е квадрат с размер 40/40 см и е направен е от дървени профили, липа 3/3 см. Така библиотеката може да расте на височина и на широчина, според наличното пространство със стъпка 40 см. Двете страни са с по 3 ребра, а другите две с по 4 ребра. Благодарение на тази реброва конструкция модулите могат да се свързват, като зъбци един за друг. Това свързване осигурява стабилност на конструкцията. Отделните профилите са разпробити от двата края, оттред и отзад, и са нанизани един за друг чрез метална проволка, която се завива отпред и отзад с глуха гайка.

 

Искате ли да може да използвате максимално пространството си?

 

Искате ли библиотеката ви да расте заедно с увеличаване броя на книгите ви?

 

Искате ли да може да си поръчвате колкото ви трябват модули, в различен цвят и сами да построите свое лично книгохранилище?

 

Искате ли библиотеката ви да е от естествен материал, а не от химическо ПДЧ?

 

Искате ли библиотеката ви да е красива, а не грозен гардероб без врати?

 

Искате ли бибилотеката ви да е с български дизайн и произведана с български материали?

 

Ако отговърт на тези въпроси е да, тогава дървената модулна бибилиотека е за вас.

 

Дървена модулна бибилиотека е по наш дизайн, наша изработка и е произведена от дървен материал липа от България, Перущица.

 

Модулите имат и други приложения, като например табуретка за сядане, нощно шкафче и др. От нас модулите, а начина на подреждане и използване оставяме на вас.

 

Цената на един модул от дървената библиотека е 87 лв. Цената е една и съща за различните цветове и за естествения цвят на дървото. За защита и оцветяване на модулите използваме бои на водна основа на Sirca. Палитрата на Sirca е богата и има възможност модулите да са боядисани в различни цветове и дървесни декори.

 

Доставката не е включена в цената. Модулите идват сглобени, но свити хоризонтално, като е необходимо само да се разтворят и да се стегнат глухите гайки за да станат стабилни.

 

Ето как изглеждат отделните модули.

 

image image image image 

image image image image 

image image image image

 

Модулите позволяват различни варианти за сглобяване според наличното пространство, което придава допълнителна мобилност на продукта. Ето снимки, като пример на 6 модулна билиотеката, 2 в естествен цвят, 3 в син цвят и един в сиво, и как може да се подрежда по различен начин.

 

image image image image 

 

За поръчки или допълнителна информация използвайте следния контакт:

stefan.rusev@indesign.bg

0878 917 815