Дизайн на тесен и издължен апартамент във Варна

April 11, 2014 11:54 6569

Вътрешностите на новите кооперации заемат всякакви причудливи форми. Настиящият апартамент е тесен и дълъг правоъгълник с разлика на ширините в двата края. Как се приспособява такава форма към живот, вижте в настоящия проект.

На влизане в хола: кухненският остров. Био-камина и декоративен камък: гвоздеят на интериора В малкото пространство кухненският "полуостров" побира всичко необходимо Спалнята е малка, но с търсен стил и уют Големият гардероб е замаскиран в интериорната архитектура Акцентът е фототапет с орхидеи и висящи осветителтни тела Банята акцентира върху серията санитарно оборудване, наподобяващо речни камъни Трансформирана баня, но с място за всичко необходимо Разпределение преди и след проекта

Жилището се намира в гр. Варна и заема площ от 47 кв. м. Особеността му е в издължената форма, която е разбита по дължина на съответните помещения: спалня, баня и антре и хол с кухня и килер.

Влеченията на клиентите ни към декоративен камък, симетрични разпределения, флорални акценти, дърво и натурални цветове бяха взети предвид и комбинирани според възможностите на жилището.
pinterest-9528c.html