Време е да запалим Коледното настроение

December 6, 2013 11:16 486


Коледа освен, че е най-хубавия празник е и най-вълшебния. Всички знаем, че на Коледа стават Чудеса, но малко хора вярват в тях.

Странното е, че те се случват само на хора, които вярват в тях и могат да ги видят. Често обаче чудесата се случват посто ей така, без да сме ги очаквали и без да е ударил гръм от небето. Просто трябва да ги искате и да можете да ги видите. Чудесата се случват постоянно, но за съжаление все по-често ги пропускаме и не ги виждаме.

Когато видите някое чудо, то е предназначено обикновенно само да вас и е важно вие да го видите. Понякога за другите е съвсем обикновенно и отекчително нещо, и дори може да ви се присмеят. Но е важно вие да го видите и вие да повярвате в него. Защото то е предназначено за вас и само за вас. Важно е да го искате, да вярвате в него и да можете да го видите. Ето как ние запалихме Коледното настроение в нашия офис. За някои просто съвпадение, за някои просто проблясък, а за мен Вълшебна Коледна Светлина. Подаряваме ви нашата Коледна Светлина за да запалите и вашето Коледното Настроение.

Време е да запалим Коледното настроение Време е да запалим Коледното настроение Време е да запалим Коледното настроение Време е да запалим Коледното настроениеpinterest-9528c.html