Реализация на интериорния проект за хотел Регата

May 28, 2010 10:32 642

Точно преди 10 дена публикувахме проекта за интериорен дизайн на хотел Регата, който включва проектиране на фоайе с лоби бар и рецепция, ресторант и заседателна зала. Искаме да ви покажем и част от снимките от реализацията на самия проект, които направихме. Ето линк за да си припомните интериорния проект.

Искаме да изкажем благодарности на собсвеника на хотел Регата за доверието и уважението към нашата работа. Не винаги при реализацията на интериорния проект всичко се осъществява на 100% както е по проект. Още повече ако клиента реализира проекта сам със свои партньори, както беше при този проект. В този случай нещата се получават както сме ги проектирали и задали като техническа информация.

Нашата задача беше да надзираваме дали всимко върви по план. Снимките са направени в напреднал етап от реализацията. Повечето мръсни работи са завършени: тавана от гипскартон е монтиран, щпакловано е, налепен е транитогреса.

Боядисано е с бои Jotun и са налепени тапетите. Когато отдохме тъкмо се монтираха кръговете на тавана и щорите. По стените са подпрени мебелните плоскостите и си чакат реда за монтаж.

Времето за реализиране на проекта беше доста ограничено, защото откриването на сезона чукаше на вратата и от снимките се вижада, че кипи усилена работа на няколко екипа едновременно.

Интериора е вече реализиран и хотела функционира, дори посрещна първите си гости и по думите на собственика те са били очаровани от интериора. Може би следващата седмица ще направим снимки на вече реализирания проект. Очаквайте финални снимки от завършения интериор.

Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата Реализация на интериорния проект за хотел Регата

Хотел Регата се намира в Слънчев Бряг и ако искате да го посетите ето неговия сайт: www.hotelregatta.com Eто линк откъдето може да разгледате наши интериорни проекти. За нас ще бъде удоволствие да проектираме за вас. Ако ви допада нашия стил на проектиране и искате да проектираме вашия дом, офис, заведение, хотел или друго пространство, моля, свържете се с нас, ето нашите координати за връзка.


pinterest-9528c.html