Интериорен дизайн на жилищно пространство

September 4, 2014 14:45 958

Вече повече от 6 години се занимаваме с интериор и искаме да поговорим за дизайна на интериора, така както ние го разбираме, така както ние го проектираме и каква е нашата концепция.

Може би едно от най-важните неща, които трябва да се разбере за същността на интериорния дизайн е, че интериорния дизайн е преди всичко правилна организация на определено пространството.

Ето как ние разбираме и проектираме интериора на едно жилище.

Ние вярваме, че красивият интериорен проект е функционалния. Обръщаме голямо внимание на функционалността в интериора и се стремим да проектираме пространство, в центъра на което се намират хората, които ще го обитават. Целта ни е да създадем среда, в която те да живеят лесно, приятно и да изпитат удоволствие от живота. Удоволствието от живота е свързано със свободата да живеем и да се реализираме, така както сме мечтали. А всичко в интериора, което ни ограничава и ни пречи, всъщност намалява удоволствието ни от живота. Интериорът така трябва да бъде проектиран, че да ни осигурява свободата да живеем живота си така както искаме и така както ни носи удоволствие.

Ние харесваме изчистените линии, форми и интериори, защото смятаме, че претрупаността от елементи ограничава свободата ни, физически и духовно. А тази излишност намалява удоволствието от живота и в крайна сметка ни пречи да бъдем щастливи. Нашата цел е чрез дизайн на повишим качеството на живот.

Ние проектираме всеки интериорен проект за жилищно пространство според хората, които ще го обитават, според техните изисвания, според начина им на живот, според стиловите им предпочитания и според техния бюджет. Интериорният проект, който ще получите от нас ще бъде проектиран специално и единствено за вас.

Всеки проект е различен, всеки клент е различен, всеки интериор започва от нулата и затова държим много на добрата комуникация с клиентите ни. Откритото общуване и доверието са основата, върху която се изгражда добрия интериор. На нас ни е необходимо да научим колкото се може повече за вас, как обитавате жилището си, кое помежение е най-важно за вас, къде прекарвате най-много време, какъв е вашя начин на живот и т.н. Когато ви опознаем тогава ще може да ви проектираме интериорното решение, което е точно за вас. Не очаквайне от нас просто комбинация от 3D модели и красиви картинки.

Ние можем да проектираме интериор според вашите изискванията и нуждите ви за конкретно пространство. За нас е важно нашите клиенти да знаят какво да очакват и как ние работим. Ние проектираме, не правим просто красиви картинки. И с това може да сме ви полезни. Търсете ни когато имате нужда от проектиране и интериорни решения.

Предлагаме нова услуга, която включва обединение на услугите на архитект и дизайнер, които да проектират заедно екстериора и интериора на къща. Най-пълната възможна свобода при проектиране на жилищно пространство е когато архитект и интериорен дизайнер работят заедно в екип по цялостен проект на къща.

Ето възможност да разгледате жилищни интериорни проекти, които ние сме проектирали.


pinterest-9528c.html