Какво най-много не харесвате в нашето студио?

July 13, 2012 12:50 366


love-hate

Петък е 13 е!

За много хора това е черен ден, в който не предприемат нищо и вярват, че на тази дата се случват само лоши неща. Симптомите варират от умерена тревога до тотална паника. Психолози са установили, че хората, които се считат за нещастни, е по-вероятно да вярват в суеверия, свързани с лошия късмет. Една четвърт от анкетирани свързват числото 13 с лошия късмет. Именно тази група хора е най-вероятно да бъдат разтревожени в дни като петък, 13-и.

Решихме на тази страшна дата да ви дадем възможност да ни кажете кое най-много не харесвате в нас, нашите проекти, в нашия дизайн, в нашата работа, кое най-много ви дразни в нас, в нашия блог, въобще имате пълна свобода да се отдадете на тотален "хейт" към нас и да го изразите точно тук и сега. Спокойно всичко ще е без последствия и няма да отговаряме с груби коментари. Идеята ни е да ни кажете къде най-много грешим, кое ви дрази и кои са най-слабите ни страни.

Петък 13 е! Свободен ден за пълен "хейт" до дупка относно студио за интериорен дизайн INDESIGN. Ако искате бъдете анонимни, ваша воля. Просто бъдете искрени, честни, конкретни и много емоционални.

Всичко, което кажете ще го ползваме за да подобрим работата си, отношенията си с вас, разбирането си за бизнеса, с който се занимававе и предварително ви благодарим.

Очакваме ви..... За да ви надъхаме ще ви пуснем една яка песен за зареждане с "хейт" енергия - Slayer - I Hate You!


Тагове:хейт, омраза
pinterest-9528c.html