Искате ли да имате уникални стелажи за вино за изложението DiVino.Taste 2013?

October 24, 2013 15:23 2637


Стелажи за вино от дървени палети

На 16 и 17 ноември в София ще се проведе третото издание на форума за българско вино DiVino.Taste 2013 и имаме интересно предложение за стелажи за вино от палети за участниците в изложението.

Идеята, която вложихме в дизайна на тези стелажи за вино е от незабележими неща като дървените палети да направим красиви и полезни продукти. Направени са от 2 дървени палета (1,2 х 1,2 х 0,3 м.) с минимални промени в конструкцията. Искахме да подчертаем същността на дървесината, затова я изтъркахме и използвахме за единия бял байц, а за другия тъмен. Така от недостатък външния вид се превърна в предимство.

Белият стелаж е за бяло вино, а тъмния за червено вино. Чрез дизайна на стелажите от палети показваме, че на непотребните продукти може да им се вдъхне нов живот и нова функция, и те отново да бъдат полезни.

DiVino.Taste е изложение на българските винопроизводители, включва дегустация на качествените български и богата програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации. Според нас за всяко от тези събития стелажите за вино от палети са страхотна възможност да се отличите и презентирате вашите вина по много интересен начин. Допълнително стелажите могат да се брандират и да им се добавят допълнителни неща според желанията на клиента.

Цената на един стелаж е 180 лв с ДДС. При интерес или допълнителна информация, моля, свържете се с нас.

Стелажите са подходящи за щандове и павильони за фестивали, изложения, панаири, събития и конференции за винарната индустрия, обзавеждане на зали за дегустация, за рецепции и административнта част на винарни, специализирани магазини за вино, механи, ресторанти, барове и други търговски обекти, които предлагат вино, за промотиране и рекламни кампании на вина, като част от лична винарна в дома/избата и др.

Ето линк към презентацията, която подготвихме.Ето и снимки на стелажите от една морска фотосесия:

стелажи за вино от палети стелажи за вино от палети стелажи за вино от палети стелажи за вино от палети стелажи за вино от палети стелажи за вино от палети стелажи за вино от палетиpinterest-9528c.html