Как изглежда домът на вашите мечти?

September 27, 2011 12:44 2160


Решихме да стартираме една интересна блог игра и да ви помолим да ни разкажете как си представяте вашия дом на мечтите. За да ви предразположим или по-точно за да ви "подкупим" :) първо ние ще ви разкажем за какъв дом си мечтаем. В отделна публикация всеки един от нас (ние сме 4-ма като мускетарите) ще разкаже как изглежда домът в неговите мечти.

Започваме с Кристиян Костов и неговата къща Kirpichhouse, както той я нарича. Ето и неговото описание, както винаги кратко и ясно.

Този проект представлява виждането ми за това, как би да изглеждал домът ми. Имайки предвид ограниченият бюджет и мястото, идеята беше така да се организира и разпредели пространството, че да остане максимално просторно и функционално, включвайки всичко необходимо, но и без нищо излишно."

Дневна

дневна дизайн на дневна дизайн на дневна дизайн на дневна дизайн на дневна дизайн на дневна дизайн на дневна дизайн на дневна

Спалня


дизайн на спалня дизайн на спалня дизайн на спалня дизайн на спалня дизайн на спалня дизайн на спалня дизайн на спалня дизайн на спалня

Баня
дизайн на баня дизайн на спалня дизайн на спалня дизайн на спалня

Изглед от вън

изглед от вън

Аранжировка

аранжировка
Ще се радваме да се включат повече хора в нашата игра. Може да оставите коментар в блога или във фен страницата ни в facebook.com.

А, ако имате блог, ви каним да отделите една статия и да опишете по-подробно как си представяте вашия дом. Може да използвате думи, схеми, скици, рисунки, картинки, видео или каквото друго решите за да ни покажете как изглежда домът на вашите мечти. Ще ни е интересно и къде искате да се намира вашия дом - на морето, в планината, града, на село; дали ще е апартамент, мезонет, къща или нещо по-различно например като яхта, баржа или корабче. Дайте крила на мечтите си :).

Между другото ето нашата мечта за офис. А ако живеете в своя дом на мечтите също ще ни е интересно да ни разкажете за него, а и да ни го покажете. Вярваме, че ще ви е интересно да ни покажете домът на вашите мечти и да се позабавляваме заедно. Ще се радваме да се включат повече хора.

Ако отделите време в своя блог и пишете по темата ние ще отразим вашата статия в нашия блог и ще има линк към него. Ще се опитаме да ги обединим всеки 3-4 идеи в по една публикация, която ще качим в нашия блог, така всеки ще получи необходимото внимание и слава и благодарност от нас.

Допълнително линка към всеки разказ за вашата мечта ще бъде публикуван във фен страницата ни във facebook.com и twitter.com. Ще сме ви благодарни ако ни споменете в своята публикация с линк към сайта или блога ни ;). И накрая. Внимавайте какво си пожелавате, защото може да се сбъдне. При нужда ние сме насреща :) ;) :). Ще изпратя щафетата на приятели и познати, но всеки да се чувства поканен.