Нека новата 2013 бъде по-красива

January 2, 2013 14:13 311

Честита Нова година

Достоевски е казал, че красотата ще спаси света. Не знаем дали ще го спаси, но определено красотата може да го направи по-щастлив.

Сигурни сме в това, защото сме го виждали, а и продължаваме да го виждаме всеки ден. Всеки наш завършен интериорен проект прави света на нашите клиенти по-красив и повярвайте ни след това те са по-щастливи, поне за малко .

Дизайнът прави нещата по-красиви, а красотата прави света по-щастлив. Така, че нашия прочит на известната мисъл на Достоевски е: Дизайнът ще спаси света.

Красотата е навсякъде около нас. Търсете я, откривайте я и и се радвайте, това ще ви направи по-щастливи.

Надяваме се 2013 наистина да е по-красива година. Дано дизайнът в България да събере повече смелост и да продължи да се развива. Вярваме, че дизайна с марка БГ има много потенциал и скоро ще го докаже.

Началото на новата година е време да си пожелаем нещо. Ние си пожелаваме да работим по по-нестандартни, по-сложни и по-интересни проекти. Надяваме се да имаме възможност да проектираме повече обществени проекти. Това е нещо, на което тепърва ще се обръща повече внимание, защото е време да направим по-красиво не само личното пространство, но и общото. Това ще е от полза за всички.

Пожелаваме си да успеем да реализираме идеите си за продуктов дизайн, които имаме и по които работим. Очаквайте в тази насока много интересни неща от нас.

Дизайнът прави хората по-щастливи. Затова ви пожелаваме за сте по-щастливи през 2013 година. Ако имате нужда от повече красота във вашия дом, офис, кафене, бар, хотел или друг ваш обект - ние сме насреща да проектираме за вас.

Обадете ни се.


pinterest-9528c.html