Къщата в с. Долна Диканя вече е боядисана

May 5, 2015 10:50 1716

Грубият строеж е завършен, къщата вече е боядисана, формата придобива цвят и всичко започва става все по-красиво.

Остават още някои дребни неща по външната част на къщата и след това започва основната работа вътре. А това е по-приятната и по-красива част. Ще следим и вътрешните довършителни работи по реализацията на интериора.

Тук е мястото да кажем, че наш проект е архитектурата и интериорния дизайн на къщата. Ние предлагаме обединение на услугите на архитект и дизайнер, които да проектират заедно екстериора и интериора на къща. Това е най-изгодният вариант от гледна точка на ефективността на инвестицията на човек в жилище. Освен това най-пълната възможна свобода при проектиране на жилищно пространство е когато архитект и интериорен дизайнер работят заедно в екип по цялостен проект на къща. Защото не се налага след като е посторена къщата да се прекроява разпределението, да се избиват стени, добавят нови, да се променят ел., вик, отопление и т.н. Всичко се мисли и проектира заедно и върви едновременно. При проектиране на едно жилище съвместната работа на арихтект и дизайнер води до синергия и сбора е повече от 2.

Ето линк към архитектурния проект. Това е еднофамилна къща с покрит навес и ограда.

В крайна сметка малко се промениха цветовете и добавихме червен цвят. Няма как, налага се да се вземат решения за промяна на проекта в движение поради различни причини. Но изглежда добре.

picture picture picture picture picture picture picture picture

Ето възможност да проследите предходните етапи от реализацията: начало на грубия строеж и затваряне на къщата.

Интериорният проект е напълно готов и тези дни ще го публикуваме.


pinterest-9528c.html