Интериорен дизайн на фризьорско студио

November 29, 2012 09:11 3453


Фризьорското студио се намира в Козлодуй. Основните зони са: зона за подстригване с две места, зона за измиване, зона за маникюр, зона за изчакване на клиенти и кухненски кът.

Задачата ни беше да разпределим зоните и подобрим визията на студиото. Помещението е 20 кв.м и за да се получи визуална представа, че пространството е по-голямо направихме стените и тавана в бяло. Тавана е с опънат гланцов таван за да се отразява светлината. Подът и мебелите с в бежов цвят.

Идеята беше основните цветове да са два, защото едно фризьорско студио е пълно със всякакви цветни аксесоари и така няма да се получи шарания.

Има доста шкафове и рафтове за най-необходимите фризьорски принадлежности. Направихме големи огледала за местата за подстригване. Мисля, че се получи доста приятен интериор, а и визуално изглежда по-голям от старото положение (по-долу има снимки). Ще се радваме да споделите мнение, как сме се справили с тази промяна?

Интериорен дизайн на фризьорско студио Интериорен дизайн на фризьорско студио Интериорен дизайн на фризьорско студио Интериорен дизайн на фризьорско студио Интериорен дизайн на фризьорско студио Интериорен дизайн на фризьорско студио Интериорен дизайн на фризьорско студио

Аранжировка на фризьорско студиото:

аранжировка на фризьорско студиото

А ето как изглеждаше студиото преди проекта:

фризьорско студио преди проекта фризьорско студио преди проекта фризьорско студио преди проекта фризьорско студио преди проекта


pinterest-9528c.html