Дизайн на студио от 28 кв. м

February 27, 2014 14:33 1104

интериорен дизайн на студио интериорен дизайн на студио интериорен дизайн на студио интериорен дизайн на студио интериорен дизайн на студио интериорен дизайн на студио

А ето и резултатът от опита ни със следващото предизвикателство, с което се сблъскахме: Ново празно студио от 28 кв. м (без баня) проектирахме като малко уютно жилище, в което да се вместят всички необходими зони: вход/антре, съхранение на разнородни багажи, кухня, маса за хранене, зона почивка, зона забавление. В случая не се наложи да прибягваме до похвати със сгъване и прибиране, нито към употреба 2в1, тъй като се оказа, че площта позволява поместване на всички изброени функции без те да пречат помежду си.

Осветлението, цветовете и материалите са съобразени с изричните изисквания на клиента, които бяха: естествени материали с подчертана структура, ярък акцент при избора на цветове, и осветление от точно определен брой и вид осветителни тела. Уютът в малките жилища за пореден път беше доказан, а за него допринесоха топлите цветове и натуралната гама. Ексцентричността му пък идва от яркия акцент и осветлението.

Ето разпределението на студиото:

разпределение на студио

 


pinterest-9528c.html