Дизайн за домашни любимци

January 7, 2013 12:42 547


Дизайнът може да подобри живота не само на хората, но и на техните домашни любимци.

Ние делим жилищно пространство с домашните си любимци, но когато обзавеждаме своя дом рядко мислим как да създадем удобство за тези малките пухкави шайки, които живеят с нас. Не е нужно да се стига до крайности както Парис Хилтън, която има 18 кучета и те живеят в отделна къщичка за 250 00 долара.

Ако създадем място за спане и игра на животните, които живеят с нас, ще има полза и за тях и за нас. За тях ще е по-забавно и ще си имат тяхно си място. Ползата за нас ще е, че няма да има косми навсякъде, а и ще има по-малко изподрани завеси, дивани, мебели и т.н. Това е интересна тема.

Вариантите са много. Може да е просто място за спане или пък цяло помещение да е приспособени за игра и забавление. Ето няколко добри примера за дизайн за домашни любимци. С повече въображение може да се приспособят някои непотребни вещи и пак да се получат готини неща.

Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци Дизайн за домашни любимци

Дизайнът за домашни любимци не е превзетост или лукс, той е просто израз на привързаността ни към нашите пухени членове на семейството. Достатъчно и необходимо условие е да обичате животните. Ние сме насреща ако имате нужда от дизайн за вашите домашни любимци. Използвани са снимки от pinterest.com


pinterest-9528c.html