Интериорен дизайн на апартамент с обща площ 51,62 м2

March 27, 2012 10:59 1956


Интериор на малко жилище с малък бюджет. Идеята беше да направим удобно за живеене място за младо семейство, което още няма деца. Направихме някои промени по арх. схема. По-долу може да видите първоначалния план и този с нашите промени.

Дневна


Заложихме на изчистен интериор без нищо излишно и без претрупване, само най-необходимото. Апартаментът е с една спалня, която в бъдеще ще е детска стая и клиентите искаха да намерим място за легло в дневната. За да има повече пространство приобщихме терасата. Първото предложение беше спалнята да се намира до прозореца, но не се прие. Затова на мястото на кухнята, както е на арх. схема сложихме леглото, а кухнята я изнесохме на "терасата". За да се случи това направихме предстенна обшивка за да прекараме водата до новото място на кухнята. Махнахме вратата от антрето към дневната и така получихме още малко пространство.

В помещението освен прозорци до кухнята няма други и затова отделихме мястото за спане със стена от стъклени тухли за да има светлина и в това пространство. Използвахме светли цветове като бяло и бежово. Визуално не отделихме зоните за да не се "нарязва" помещението. За да запазим единствения източник на светлина всички уреди са на долния ред на кухнята. Дори за хладилника решението е малък хладилник и малък фризер.

интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна

Другата стая


Това ще е бъдещата детска стая. Засега ще се ползва като работно помещение. Но идеята беше да се подготви след време с минимални промени да може да се ползва за детска.

интериорен дизайн на детска стая интериорен дизайн на детска стая интериорен дизайн на детска стая интериорен дизайн на детска стая интериорен дизайн на детска стая интериорен дизайн на детска стая

Баня


Опитахме се с минимални промени на ВИК да проектираме тази баня. Няма го характерния за нашите проекти опънат светещ тавана, защото той утежнява бюджета. Плочките разбираемо са светли, единствения акцент са декоративните плочки в зоната за къпане. С голямото огледало целим визуално разширяване на помещението.

интериорен дизайн на баня интериорен дизайн на баня интериорен дизайн на баня интериорен дизайн на баня интериорен дизайн на баня интериорен дизайн на баня интериорен дизайн на баня интериорен дизайн на баня интериорен дизайн на баня интериорен дизайн на баня

Аранжировка преди проекта.

аранжировка преди проекта

Аранжировка след проекта

аранжировка след проекта


pinterest-9528c.html