Интериорен дизайн на апартамент с обща площ 35,84 м2

June 20, 2012 06:26 1340


Задачата ни беше да с малък бюджет да трансформираме това малко жилише в младежки и модерен интериор. Апартаментът се намира в Стара Загора.

Преди 2 години е правен основен ремонт и затова трябваше да запазим наличните комуникации. Това изискване предопредели и посоката на проектиране.

Дневна


Основните цветове са бяло и кафяво със светло син акцент. Дневната символично е разделена с "П" образна лента от бяло ПДЧ, със светеща синя лента по средата, която разделя това помещение на двете основни зони - хранене и почивка. За да запачим наличните ел. изводи решихме да има таван от гипсокартон, който да ни позволи да сложим на точните места необходимите осветителни тела - лунички и два светещи правоъгълника от опънат таван. Кафе е по наш дизайн.

интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна интериорен дизайн на дневна

Спалня

Спалнята е доста малка и не остава място след слагането на леглото и гардероб. За да я направим по-красива използвахме облицовка от ПДЧ с дървесен декор, която тръгва зад леглото (играе ролята и на табла), продължава на тавана и завършва зад телевизора. Облицовката е обсипана със сини правоъгълници с различна форма и размери и те са акцента тук.

интериорен дизайн на спалня интериорен дизайн на спалня интериорен дизайн на спалня интериорен дизайн на спалня

Антре


Антрето може да се каже, че е стандартно. Използвахме възможните пространства за два вградени гардероба за съхранение на обувки и дрехи. На тавана има две светещи ленти с декоративна функция.

интериорен дизайн на антре интериорен дизайн на антре интериорен дизайн на антре интериорен дизайн на антре

Аранжировка

аранжировка


pinterest-9528c.html