INDESIGN - нов домейн, нов сайт, ново лого и нови услуги

July 28, 2014 16:13 1000

Големите промени, които бяхме планирали и по които работехме последните 2 месеца вече са готови. Време е да ви разкажем за тях.

Вече имаме нов сайт, с нов дизайн и нов домейн. Досега сайтът ни беше с домейн: indesign-bg.com, но вече сме с .bg и адресът ни е indesign.bg. Старият домейн, основните страници и блог статиите са пренасочени към новия сайт. Дори и да попаднете на стар линк и да кликнете на него пак ще отидете на новия домейн. Възможно е леко да забави отварянето на сайта.

Адресите на пощите ни също са с новия домейн - ime.familia@indesign.bg, може да ги видите в контакти. Старите пощи също са активни и ще ги проверяваме, но моля, ползвайте новите адреси.

Новият ни дизайн е доста по-различен и сега използваме целия екран. Всичко е на бял фон за да не се отвлича вниманието на посетителя, а и за да могат да изпъкнат по-лесно нашите проекти. Няма ограничаващи колони и линии, които да пречат визуално. Опитахме се да създадем внушение и емоцията за свобода. Свободата е важна част от нашата работа и искахме да я предадем с дизайна на сайта. Стремяхме се дизайна на сайта да е приветлив и лесно да се работи с него.

Направихме изцяло ново брандиране, което е свързано с нашите нови услуги. Създадохме изцяло ново лого, което предава тези нови промени около нас. Вече предлагаме архитектурно проектиране и продуктов дизайн.

В логото присъстват нашите две основни насоки за развитие: архитектура и дизайн. А стилизирания символ представя комбинацията от тези две услуги, които предлагаме и, че можем да проектираме екстериора на къща и нейния интериор.

Част от нашия екип са архитектите Галя Борисова и Тома Михайлов, благодарение на които можем да предложим пълната услуга: архитект и дизайнер да работят заедно по екстериора и интериора на една къща.Това е възможно най-пълната свобода при проектиране на жилищно пространство. Специално ще отделим внимание в блога за ползите от комбинирането на тези две услуги. Тепърва започваме да блогваме и по темата за архитектура на къщи. Повече може да научите от страницата ни архитектурно проектиране.

Ако сте планирали да строите къща и се оглеждате за архитект, имайте ни в предвид. Можем да ви предложим сериозно предимство, като по вашия проект съвместно да работят архитект и дизайнер. Работим по такъв проект в София, при който ние проектираме екстериора и интериора на къща и скоро ще публикуваме информация за проекта.

Продуктовия дизайн винаги е представлявал интерес за нас. Ще го развиваме в две посоки: проектиране по задание, изискване и бюджет на клиент, и проектиране на собствени продукти, които ще продаваме в нашия онлайн магазин. В момента магазина не е напълно готов, но в скоро време ще го пуснем официално. За него имаме много сериозни планове за развитие, така че следете ни.

В страницата интериорен дизайн сме разделили информацията за дизайн на жилищни и не жилищни пространства, защото спецификата на работа и целите са различни.

В страницата Проекти се намират всички наши проекти, интериорни, архитектурни, продктов дизайн. Горе в дясно има бутони, чрез които може да зададете сортиране на проектите по вид.

Новия ни сайт е мобилно адаптиран и e достъпен за разглеждане от мобилни телефони и таблети. Това важи за блога и за онлайн магазина ни.

Доста радикална промяна предприехме, а причините са свързани с желанието ни да са развиваме и да вървим напред. Достигнахме едно ниво и време да преминем на следващото. Но то изисква промяна на пътя. Този нов път е свързан със съчетаването на натрупания ни досегашен опит в интериора с умения на колегите ни архитекти.

Сериозният ни опит в дизайн на жилища ни убеди, че най-ефективният вариант за един клиент е да има възможност да използва комплексната услуга, когато архитект и дизайнер работят съвместно по проектирането на екстериора и интериора на къща. Точно това имаме възможност да предложим и това е новата посока, в която искаме да се развиваме - да проектираме цялостна къща, екстериора и интериора.

Вярваме, че рано или късно инвестирането на време и усилия в продуктовия дизайн ще ни се отплати. Това е втората нова посока, в която ще се развиваме.

Следете блога ни, защото имаме много интересни неща, за които да ви разказваме


pinterest-9528c.html