Каква е ползата от интериорен дизайн на бар?

February 26, 2013 09:19 869


И друг път сме говорили за значението на дизайна при заведенията. Ще повторим основните ползи ако се ползва интериорен дизайн за бар или заведение.

В повечето заведение се предлагат едни и същи напитки и храни. Причината да изберем да отидем в едно или друго заведение е преживяването, което то ни осигурява. А най-голямо влияние върху преживяването в едно заведение оказва интериора в него. Обстановката ни привлича и кара отново и отново да посещаваме любимото си заведение.

Ако искате да създадете успешно заведение, което да се посещава от редовни клиенти е необходимо да заложите на нестандартен дизайн. Трябва да имате своя концепция за заведението, за преживяването, което искате да осигурите и да познавате клиентите, които искате да посещават вашето заведение.

Ако имате отговор на тези три основни въпроси и наемете добър интериорен дизайнер скоро ще бъдете горд собственик на страхотно заведение, за което всички ще говорят.

Това е на думи. Сега искаме да ви покажем с картинки каква е ползата ако използвате интериорен дизайн за заведение или бар. За да онагледим ясно трансформациятна, през която преминава едно заведение когато му се прави интериорен проект ще ви покажем интериорния проект на бар Bizone, който ние проектирахме и как изглеждаше той преди ние да започнем работа и след това.

Бар Bizone преди интериорния проект


Това са снимки от бар Bizone преди да започнем работа. Тук е момента да посочим, че клиентите имаха ясна визия за заведението, което искаха да направят. Това е от основно значение за крайния резултат. Заведението се намира в Каварна.

Бар Bizone преди интериорния проект Бар Bizone преди интериорния проект Бар Bizone преди интериорния проект Бар Bizone преди интериорния проект Бар Bizone преди интериорния проект Бар Bizone преди интериорния проект Бар Bizone преди интериорния проект Бар Bizone преди интериорния проект Бар Bizone преди интериорния проект Бар Bizone преди интериорния проект

Интериорен проект на бар Bizone

Това е интериорния проект, който ние проектирахме.

Интериорния проект на бар Бар Bizone Интериорния проект на бар Бар Bizone Интериорния проект на бар Бар Bizone Интериорния проект на бар Бар Bizone Интериорния проект на бар Бар Bizone Интериорния проект на бар Бар Bizone Интериорния проект на бар Бар Bizone Интериорния проект на бар Бар Bizone

Ето и линк разгледате и пълния интериорен проект на бар Bizone.

След реализиране на интериорния проект на бар Bizone


А това вече са реални снимки от бара.

след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект след реализацита на интериорния проект

Още снимки от откриването на бар Bizone и от първото нощно парти. От снимките ясно се вижда голямата промяна на заведението. За всичко това е необходимо предприемач с ясна визия за заведение и добри дизайнери. Надяваме се да сме показали ясно колко голямо значение има интериорния дизайн в бизнеса със заведение.


pinterest-9528c.html