Днес ставаме на 5 години

July 25, 2013 17:39 445


Snimka_na_ekipa


Извъртяха се и минаха 5 години от основаването на студио за интериорен дизайн и продуктов дизайн INDESIGN.

Една дизайнерска петилетка изтече, през която ние се опитваме да правим дизайн и да подобрим качеството на живот. За това време сме направили 73 интериорни проекта, това прави по почти 15 проекта на година. Това са публикуваните проекти, защото има и такива, които не сме ги качили. Написали сме 347 статии в блога си, а във фен страницата ни във facebook.com имаме 4530 последователи.

Работих ме по-страхотни и не толкова страхотни проекти. Създадохме някои наистина страхотни проекти, спечелихме първо място в конкурса на Ideal Standard 3D баня на годината за 2009 и успяхем до подобрим интериорите на доста хора.

Благодарим на всички, които ни се довериха да проектираме техните домове, офиси и заведения. Не сме грандомани и затова днешния рожден ден го отбелязахме тихо, но с аромата на студена бира, рибка и море .

5 години не са малко. Доста опит вече имаме. Доста грешки допуснахме, но и много неща научихме. Да правиш дизайн е трудно в България, това определено можем да го потвърдим. Но също определено за 5 години показахме, че разбираме от дизайн и можем да правим дизайн. Така, че мотивирани, надъхани и с желание да се учим и развиваме продължаваме към втората петилетка.

Какво искаме да постигнем следващите 5 години?

Искаме да имаме много повече резултати и успехи в продуктовия дизайн. Това е областта, в която ще отделяме все повече усииля, ресурси и време. Искаме да утвърдим нашия стил на дизайн и все повече хора да ни избират по нашия стил. Вече сме на пет години и ни познавате. Ясно и открито подаваме ръката си с разтворени пръси и сме готови да стиснем вашата ръка.

Още веднъж благодарим, че ни се доверихте. Продължавайте да ни следвате, защото сме пораснали, помъдрели, много по-знаещи и много по-добри в дизайна. Предстоят ни 5 пъти по-добри интериорни проекта и 5 пъти по добри проекти за продуктов дизайн.

Очаквайте продължението..........


pinterest-9528c.html