Вече си имаме работилница

November 5, 2014 12:57 891

Много се радваме да се похвалим, че вече си имаме работничка. А още по-важното и по-интересното е, че и активно я използваме.

В момента сме я понапълнили с кофражен шперплат и шперплат за огъване, защото изработваме продуктов дизайн по задание на клиенти. Скоро ще сме готови и ще го покажем, засега само две поизрязани моментни снимки от работата за да загатнем за дизайна.

Докато режем шперплата със зеге-то остават доста парчета, от които много интересни неща могат да се направят. От непотребните трескички сглобихме самолетче и корабче. Не са нищо кой знай какво, просто са за удоволствие и създаване на усмивки докато си почиваме от сериозната работа. А последните снимки са от едни мостри за рафт и декоративна стълбичка с декупаж, които правихме за други клиенти.

Тези дизайнерски джунджурии ги слагаме на витрината и много ни е приятно когато хората се спират, заглеждат се и отминават с усмивка. Някои дори ни заговарят. А декоративната стълбичка си имаше малък фен, който често минаваше и си я гледаше. Естествено, зарадвахме детенцето и му я подарихме.

Тази малка случка е доказателство, че истинския смисъл на дизайна е да създава удоволствие и усмивки.

Всяко зло за добро вече си имаме работилница. И все повече измислени и изработени от нас продукти ще ви показваме и скоро ще качим в онлайн магазина си.


picture picture picture picture

picture picture

picture picture picture

picture picture

picture
picture picture


pinterest-9528c.html