Защо да се инвестира в интериорен дизайн на хотел?

March 1, 2013 12:10 924


Както и при заведенията интериора е от съществено значение за бизнес успеха на един хотел.

Това, което прави един хотел различен е неговия интериор. Той е този, който привлича клиентите да отсядат в него. Всички хотели се стремят да осигурят преживяване на своите клиенти близко до това, да се чувстват приятно и уютно като в своя дом. Интериорът на един хотел, като обществено пространство си има свои особености, които произтичат от това, че той се използва от много хора.

Въпреки това и тук сновната цел на дизайна е да се повиши качеството на живот. При един хотел дори интериорния дизайн е с по-голямо значение отколкото в личното жилище. Защото в едно жилище трябва да се съобразим само с изискванията на едно семейство, а при хотела интериора трябва да е удобен за голям брой хора и да може да се ползва дълго време.

Вкъщи можем да си позволим определени компромиси в интериора, но когато отсядаме в хотел лошо впечатление ни правят всички малки и не толкова малки недостатъци. А те от своя страна имат основно значени дали следващия път пак ще посетим същия хотел. За да избегнете малките и голмите недостатъци в интериора във вашия хотел, той трябва да е се проектира от професионални дизайнери.

Интериорният дизайн на хотел не е красива прищявка изразяваща се в красиви лампи и дивани. Интериорния дизайн е инвестиция в бизнес успеха на вашия хотел, която се възвръща от доволните ви клиенти.

Искаме нагледно да ви покажем какъв е резултата от инвестицията в интериорен дизайн на един хотел. Ще използваме хотел, част от който ние сме проектирали за да видите трансформацията в интерора след нашата работа.

Хотелът се казва Регата и се наимра в Слънчев Бряг. Собственикът се обърна към нас със задачата да обновим хотела за да може той да функционира целогодишно и да вдигне категоризацията от 3 на 4 звезди.

Снимки на хотел Регата преди интериорния порект

От това започнахме.

хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект хотел Регата преди интериорния проект

Интериорен проект на хотел Регата Това е интериорният проект, който ние проектирахме за този хотел.

интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата интериорен проект на хотел Регата

Снимки след реализацията на интериорния проект на хогел Регата

И ето резултата от нашата работа. Интериорът е реализиран и хотела е обновен.

Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата Снимки след реализацията на хогел Регата

Надяваме се, че чрез снимки преди и след проекта най-ясно да покажем, че на интериорния дизайн на хотел трябва да се гледа като на бизнес инвестиция.


pinterest-9528c.html