Не подценявайте дизайна на витрините

May 14, 2013 13:27 1338


Говорили сме и преди за значението на интериорния дизайн за магазините. Днес искаме да обърнем внимание на една част от магазините, която често се подценява, а именно витрините.

Всеки бизнес се отличава с определена философия и чрез интериора може много добре да покажете с какво сте различни от останалите. Ако имате магазин и искате да продавате повече инвестирайте в дизайн на интериора. Повече по темата може да научите от следния линк: Добрият дизайн ще увеличи продажбите във вашия магазин.

А сега за витрините.

Дизайнът на витрината също е част от интериора на магазина и той също влияе върху продажбите. Как ли? Като привлича вниманието на минувачите. Ако витрината грабне погледа на хората и ги впечатли те със сигурност ще влязат в магазина, поне от любопитство. И ако интересната идея от витрината е доразвита по още по-впечатляващ начин в интериора на магазина, то тогава може да бъдете сигурни, че сте свършили по-голямата част от работата си да имате успешен магазин, който да продава.

Под дизайн на витрина нямаме предвид цветно фолио с готина мадама и мигащи лампички. Имаме предвид нещо много повече, което да представя по интересен начин продуктите и марката, които се продават в магазина. Отделете внимане на витрината, защото тя има голямо значене за разпознаването на магазина и за привличаненето на вашите клиенти.

Витрината е страхотно място, чрез което да покажене на вашите клиенти какво ги очаква във вашия магазин и защо да влязат в него. Не подценявайте витрините и наемете дизайнер, който да ги проектира заедно с интериора на магазина. Бъдете сигурни, че времето, усилията и парите, които инвеситрате ще ви се върнат.

дизайн на витрини дизайн на витрини дизайн на витрини дизайн на витрини дизайн на витрини дизайн на витрини дизайн на витрини TOPSHOP-windows-NEON-architects-studioXAG-London

Ето още много вдъхонвяващи примери за дизайн на витрини. Ако искате да обновите интериора на вашия магазин или стартирате нов проект за магазин, ние можем да ви помогнем, като проектираме интериора.


pinterest-9528c.html