Интериорен дизайн на обществено пространство

September 8, 2014 13:10 1172

Дизайнът на интериор на обществено пространство е по-различен от дизайн на жилищния интериор. Затова искаме да поговорим малко за обществените интериори. Целта на интериорния дизайн на заведение, магазин, хотел или офис е свързана с техния бизнес успех. И тази цел е определяща за начина, по който се прави на дизайн обществените интериори.

В бизнеса всеки елемент, всеки цвят и всяка форма носят послание на клиентите, те трябва да са правилно подбрани и съчетани, и да са свързани с вашата бизнес стратегия. Не се подлъгвайте да копирате чужд интериор и да се опитвате да го реализирате. Няма да имате успех, защото този проект е направен за друг бизнес, с други клиенти и друга философия.
Копието със сигурност ще е по-лошо от оригинала. Той няма да отговаря на вашата бизнес стратегия, каквато е целта на дизайна. Обществения интериор вече е част от маркетинг стратегията и не трябва да го подценявате. Предполагам ще искате да се разграничите от конкурентите си, нали? Направете го с интериора, с който ще посрещнете клиентите си.

Искаме да ви разкажем за нашия начин и нашата философия на проектиране на интериор за обществени пространства. За нас е важно да знаете как можем да ви помогнем и как ние работим. Бизнес успехът на вашия проект зависи от неговия интериор и ние можем да ви помогнем с неговия дизайн.

Ето как ние подхождаме към дизайна на един обществен интериор и целта, която си поставяме когато го проектираме.


Интериорът е от съществено значение за бизнес успеха на едно обществено пространство.


Марката е много повече от качеството на продукта или услугата, от решенията които предлага и от графичните елементи, с които се представя. Основната стойност на една търговска марка е свързана с преживяването, което тя осигурява на своите клиенти докато купуват нейните продукти/услуги и историите, които те разказват на своите приятели.

Клиентите искат, очакват и търсят незабравимо изживяване когато пазаруват, отсядат в хотели, посещават дискотеки, клубове, барове, ресторанти, кино зали, библиотеки и т.н. А най-голямо влияние върху преживяването в едно заведение, магазин или хотел оказва интериора в него. Затова проектирането на едно обществено пространство е критичен фактор за неговия бизнес успех.


Интериорният дизайн на едно обществено пространство е инвестиция в неговия бизнес успех, която се възвръща от доволните и редовни клиенти. Интериорът трябва да е изцяло съобразен с маркетинг концепцията на марката и чрез него да се осигури преживяването, което клиентите искат и търсят.


Ние можем да проектираме интериорни проекти за обществени пространства: офиси, дискотеки, клубове, барове, ресторанти, магазини, банки, хотели, кино зали, фризьорски студиа, винарни, библиотеки, училища, детски градини и др.


Нашето предимство, когато работим по дизайн на обществено пространство, е че имаме възможност да ви предложим по вашия интериорен проект да работят съвместно архитект, интериорен дизайнер, графичен дизайнер и специалист по маркетинг. По този начин вие ще се възползвате от знанията на всеки един от тези четирима специалисти и ще получите не само красив и функционален интериор, но и интериор, който ще постигне вашите търговски цели, а в същност те са и най-важните. Можем да ви бъдем полезни чрез създаването на цялостна маркетинг и бранд концепция за вашия магазин, бар, ресторант или друго търговско пространство и да проектираме интериор, който да отразява тази концепция.


Една от най-добрите инвестиции, които може да направите в своето заведение, магазин или хотел е инвестицията в дизайн на интериора. Така, че не подценявайте интериора, а се доверете на дизайнери, които разбират връзката между дизайн на интериора и маркетинг стратегията на фирмата.


Ето възможност да разгледате обществени интериорни проекти, които ние сме проектирали.


pinterest-9528c.html